Winactie 2x kookboek

relaxmamaindekeukenmagiknogeenhapje

De afgelopen twee dagen besprak ik twee nieuwe kookboeken voor ouders van jonge en oudere kinderen: ‘Mag ik nog een hapje?‘ en ‘Relax mama! in de keuken‘. Van beide geef ik een exemplaar weg. Wil je kans maken? Laat dan voor 30 juni 2016 op facebook of hieronder een reactie achter. Delen is niet verplicht, maar wel leuk (voor mij althans).

Wat moet je doen?

Vertel me welk boek je wilt winnen. Maakt het niet uit? Laat me dat weten. Ken je iemand die je het andere boek gunt? Tag diegene dan erbij (kan alleen op facebook, of hieronder door een naam te noemen) en als ik jullie loot, winnen zowel jij als jouw bekende een boek. Succes!

Edit: de winnaars zijn bekend. Ik telde de reacties hieronder en op facebook op, trok een nummers en Bibi met haar vriendin Liv hebben beide een boek gewonnen.

17 reacties

 1. Geweldig! Onze man houdt van eten, dus deze boeken geven weer meer inspiratie voor lekker eten☺

 2. Lieke van Melis

  Beiden boeken erg leuk voor onze kleine smullerd die al sinds 5 mnd volgens de rapley methode eet! Suzan Jansen met haar dochter Lola gun ik ook zo’n geweldig kookboek.

 3. Marjolijn Huizinga

  Mijn kleine man houdt van eten .. net als z’n ouders, helaas is zijn mama niet zo’n keukenprinses. Dus alle kookboeken zijn welkom want ik vind het wel heel belangrijk dat hij gezond en goed eet. Mijn zusje Inge Huzinga en ik zijn een jaar geleden drie dagen na elkaar mama geworden van onze kleine mannen dus we zitten in dezelfde fase. Het andere boek mag dan ook zeker naar haar toe.

 4. Welk boekje maakt mij niet uit, maar ik gun de gastouder van mijn dochters, Corine Luijt, eentje. Zij zorgt toch drie dagen inde week voor hen en weet als geen ander wat goed voor ze is. Met en van deze kookboeken heeft zij nog meer inspiratie om alle mondjes goed en gezond te vullen!

 5. Sabrina de Boer

  Gave actie. Maakt niet uit welk boek zolang ik weer wat inspiratie kan opdoen om wat meer variatie op tafel te zetten. Mijn zoon van 8 maand eet op dit moment iets beter dan mijn dochters van 6jr 14jr en man. Het andere boek fun ik mijn vriendin Suzan met haar zoontje van 9 maand.

 6. Mijn twee kleine mannen zijn niet altijd fan van nieuwe dingen die ik probeer. Hopelijk zijn de recepten uit deze boeken een groter succes . Ik heb geen voorkeur

 7. Oh dat relax mama in de keuken met kinderen er bij moet ik echt nog leren! Mama lijkt meer op een oververhitte crisismanager die blij is dat er geen binnenbrandje uitbreekt.

 8. Ik zou graag het boek” mag ik nog een hapje?” willen winnen. Ons jongetje van 7 maanden smult van alles, maar mama ontbreekt het vaak inspiratie!

 9. Ik ben erg benieuwd naar relax mama in de keuken Benieuwd naar de recepten voor lekkere hapjes

 10. Ik loot graag mee voor ‘Mag ik nog een hapje?’.

 11. Ik wil graag meedoen voor het boek: mag ik nog een hapje. Ik wil het geven aan mijn dochter die een dochtertje heeft van 4 maanden.

 12. Graag het boek mag ik nog een hapje. Mijn zoontje is bijna 5 maand en wil aan 6 maand starten met de rapley methode :)

 13. Ik ben erg benieuwd naar het boek Relax Mama!
  Ben meestal niet zo’n keukenprinses, maar ja…
  Toch zorg ik graag dat er lekker eten is voor mijn gezin.
  Het zou geweldig zijn als ik dit boek vol inspiratie win :-D
  Dan is het intens genieten van en met onze spruiten.
  Gaan ze direct aan tafel ipv “Pap/Mam mag ik naar buiten?”
  Dat wordt ongetwijfeld een heel groot feest,
  En lijkt het net of Mama nooit gestressed is geweest ;-)

 14. Mijn zus en ik hebben allebei nogal wat stress rond etenstijd. Het is dan bij ons tweeën altijd spitsuur, de kinderen gooien bv een bloempot om en overal ligt natte aarde. Papa komt thuis van zijn werk en er word flink gehuild en gekrijst.Terwijl je aan het goochelen bent met allerlei verschillende maaltijden want meneertje en mevrouwtje lusten bijna niets… We hebben het er wel vaker over, maar hoe verander je zoiets? Deze twee mama’s zouden graag eens relaxen in de keuken & horen “Mag ik nog een hapje?” We doen dus graag voor beide boeken mee).

 15. Hi Annemieke, ik wil het boek van Francesca wel winnen !!

  Groetjes heleen

 16. Graag ga ik voor Relax mama! Lijkt me een enig boek

 17. Super leuk en altijd handig een kookboek! Soms vind ik het erg lastig om voor die kleine iets te bedenken. Ze vinden nog niet alles lekker, maar zoveel mogelijk van alles laten proeven.. En zo gezond mogelijk, af en toe denk ik dan wel, wat moet ik nu weer maken! Haha.. Maar er zijn vast meer moeders die dat hebben, hoop ik! En geloof me ik ben echt dol op koken, dat is het niet! Daarom Doe ik graag mee voor het boek: Mag ik nog een hapje! Ik zal op Facebook even delen!

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven