Kleurrijk kinderservies en slabben

Eigenlijk zou ik wel een hele aparte kast willen hebben voor kinderservies en mooie slabben. Maar zo groot wonen we helaas niet.
Ik ben al een tijdje fan van de RVS bordjes van Green Jump. Die kunnen namelijk niet kapot en dat is gezien het eetgedrag van mijn heren wel zo handig. Onlangs zat alles in de vaatwasser en toen moest ik dreumes even een gewoon ontbijtbordje geven. Dat kon ik een half uur later in vijf delen in de prullenbak gooien.

C_E_kinderservies_slabben

biobu_greenjump
Maar RVS is natuurlijk wel erg kleurarm en ik ben juist zo dol op kleur en daarom besloot ik laatst om ook bamboeservies bij Green Jump te kopen. Ze hebben deze ‘Biobu’ lijn nog niet zo lang en ik was eigenlijk op slag verliefd. Er zijn platte borden, kleine diepe borden, grote kommen en bekers in verschillende kleuren. Ik heb de diepe borden, kommen en bekers aangeschaft. Ik ben vooral dol op de kommen. Als soepkom zijn ze met name geschikt voor een flink gevulde maaltijdsoep. Maar ik gebruik ze ook voor pasta en curry, want ze staan zo leuk op tafel.
Je zou haast denken dat dit een gesponsord bericht is, maar nee, ik ben gewoon dol op leuk plasticloos kinderservies dat ook nog eens in de vaatwasser kan.

C_E_2kinderservies_slabben

Vriendinnetje E. van mijn dreumes C. geniet ook even mee van de nieuwe kommen. Ze showen hier trouwens hele mooie slabben die ik recent ontdekte. Ze zijn van Mr & Mrs Moustache en heel stevig en groot. Mocht je vanuit Nederland een bestelling overwegen, dan moet je even wat vrienden en vriendinnen met kinderen verleiden om mee te doen, want vanaf een bepaalde prijs vervallen de verzendkosten. Dat is wel fijn, want ze worden vanuit België verzonden.

mrmrsmoustache_slabben

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven