Win 2 leuke eetpakketjes voor baby & dreumes

Ja, je ziet het goed! Baby & Dreumes Eetfestijn is vernieuwd. Voortaan is alle informatie over starten met bijvoeding en de Rapley methode makkelijk vindbaar. Natuurlijk ontbreekt ook mijn ongezouten mening over het eetopvoeden van kinderen niet. Via het menu bovenin kun je de artikelen hierover vinden.

Ik heb middels een oproep op de facebookfanpagina van Baby & Dreumes Eetfestijn en Twitter heel veel gave foto’s van jullie etende kindjes mogen ontvangen. Ik ben er erg blij mee en ze sieren deze nieuwe site.

Om jullie hiervoor te bedanken en om te vieren dat de site helemaal mooi, fris en naar mijn zin is, mag ik van een van mijn favoriete webwinkels Green Jump twee pakketjes weggeven met eetspullen voor kleintjes. Mijn beide heren eten van bordjes, uit bakjes en drinken uit bekers en drinkflessen van deze eco webshop.
Eén pakje is voor een baby en de ander voor een dreumes.

Wat zit erin?

In het babypakketje zit een superstevig RVS bord, een fraai bakje van bamboe en een grappige spork.

In het dreumespakketje zit een gaaf serviesje (kleur naar wens), vorkjes en lepels van bamboe en een snackdoosje van RVS voor onderweg.

babyset_greenjumpdreumesset_greenjump

Wat moet je doen?

Laat hieronder je reactie achter met een geldig mailadres (niet zichtbaar op de site) en word fan van de fanpage op Facebook. Geen facebook? RT deze actie dan op Twitter. Geen Twitter? Vermeld het even in je reactie hieronder.
Vertel me welke set je graag zou willen winnen. Voor beide in aanmerking willen komen kan ook, want baby’s worden dreumesen en ach peuters kunnen ook prima eten en drinken met deze mooie spullen. Je kunt echter niet twee keer winnen!
Meedoen kan tot 20 februari 2013. Succes!

41 reacties

 1. Hoi Annemieke, ik heb je bericht gedeeld op facebook en fan was ik al, zal zo nog even retweeten! Ik vind het peutersetje echt te gek!

 2. Wel even wennen, maar wat is je site mooi geworden! Kom nog regelmatig even neuzen hoor.
  Leuk ook de actie met Greenjump. Mijn net kleuterdochter zou het groene servies nog wel heel erg leuk vinden en ze kan het snackdoosje mooi mee naar school nemen!

 3. Lekker fris en handig van opzet, de vernieuwde site!

  Ik heb je Tweet direct geretweet natuurlijk, ook met het oog op dat fijne dreumespakketje :)

 4. Ik doe graag mee voor het baby setje. Ik ga je liken op Facebook!

 5. Een hele leuke site, ik houd van allerlei knopjes waarop ik kan doorlinken en dat heeft deze site!
  Ik vind Green Jump ook te gek.
  Beide serviezen zouden hier van pas komen. Zowel een peuter als een baby in huis die net als mama van eten houden… Van de peuter weet ik het zeker, van de baby verwacht ik het ook wel…

 6. wat een gave site! Onze dochter is nu 5 maanden, dus binnenkort kunnen wij ook met het eetfestijn beginnen!
  Ik blijf lezen op de site!
  En ik wil graag in aanmerking komen voor het baby-setje!

 7. Wat een leuke site!! Ik wil wel zo’n dreumessetje en ga je liken en vermelden op mijn FB pagina! Succes met je site ik kom zeker weer eens langs

 8. Allereerst: wat een leuke site!!!
  Onze drieling Lukas, Benjamin en Jasmijn zijn vorige week maandag 1 jaar geworden. Ze kunnen bijna zitten en over niet al te lange tijd gaan we ze leren om uit een kommetje of van een bordje te eten. Nu eten ze lekker alles uit de hand, en knoeien ze wat af ;) Ik zou daarom heel erg graag een dreumespakketje winnen!! Aangezien wij heel milieubewust leven en wel houden van mooie eco-verantwoorde producten past dit helemaal in ons huishouden! Mochten we het setje winnen zal ik het zeker aanvullen zodat ze alle drie leren eten met dit prachtig vormgegeven servies!! Bedankt voor deze win actie! Groetjes

 9. Hoi Annemieke, wat een leuke site zeg! Mijn zoontje in nu 3,5 maand en ik ben zeker van plan om Rapley te gaan proberen! Lijkt me super, het babysetje zou dan natuurlijk goed van pas komen! :) Inmiddels ben ik fan op Facebook en is je tweet geretweet!

 10. Ziet er goed uit hoor! Lekker overzichtelijk, daar hou ik van :)

 11. Ja! Wat gaaf, de site zo! Gefeliciteerd! En ik doe graag mee voor de dreumesset. Volgens mij kan E. die prima als frisbee gebruiken!

 12. Mooie site, ben hem nog lekker wat aan het ‘doorbladeren’
  Ik was al fan van je facebookpagina, maar zal hem nog even delen!
  Oja, de dreumesset vind ik echt fantasisch, dus die staat op mijn lijstje :)

 13. Mooie site, heb fb bericht gedeeld ;)
  De babyset zou leuk zijn.

 14. Ik was natuurlijk allang fan maar heb nog even een keer geshared en al mijn vrienden laten weten hoe leuk je site wel niet is :)
  Leuke winactie van Green Jump. Babysetje voor Eline zou leuk zijn maar vooral erg handig. Vorige week ging er een aardenwerken bakje met een smak op de grond, kapot… RVS bord en bakje van bamboe zijn dus hard nodig.

 15. Via Greenjump ‘ontdek’ ik net jouw site. Heel nuttige informatie over eten met/voor baby en dreumesjes! Eén van de twee setjes winnen zou ik heel tof vinden :)

 16. Leuke site die ik zeker ga blijven volgen! Met een.goed etende peuter en een baby op komst kan ik allebei de pakketjes wel gebruiken. Ikheb dus geen voorkeur!

 17. Super-leuk voor de baby-uitzet!
  De baby wordt morgen gehaald. Ik volg je al een tijdje hier en via Facebook; een goede voorbereiding is het halve werk…

 18. hi,

  Ik kwam via de ecomama fb pagina hier op uit.. mooie site met heldere info. Ik ben me stees meer en meer aan het verdiepen in een bio/eco levenstijl en probeer dit al zoveel mogelijk toe te passen. Dit is gekomen tijdens mijn zwangerschap.. ik werd misselijk als ik alleen al dacht aan toevoegingen e.d in voedsel..

  nu ik er steeds meer over lees en weet sterkt dit mijn gedachten en handelen.

  Ik zou graag het baby setje willen winnen :) Maar aangezien ze 1 wordt over 2 weken en dus ook bijna baby-af doe ik ook graag mee voor het andere setje.

  Succes met de site! ik ga je even liken op fb! En hoop op vele nieuwe inzichten.

 19. Wat gek dat ik deze site pas nu vind, via de Volkskrant, na de eerste, inmiddels een 4 jarige veelvraat, met de rapley methode te hebben leren eten, zijn we sinds twee weken bezig met dochter nummer twee. Graagmaken we kans op een dreumes setje, dejongste gebruikt voorlopig de gehele tafel als bord ;-)

  Groet Gerdien

 20. Wat een leuke actie! Ik heb je geliked en geretweet. Ik ding graag mee naar de dreumesset!

 21. Ik zou graag het dreumespakketje winnen omdat mijn kleine meid net goed vast voedsel begint te eten en ik dit dus goed kan gebruiken.

  Leuke site dit! Ik ga eens op mijn gemak rondkijken voor tips..

 22. Ik heb net met volle teugen genoten van hoe mijn zoon zijn broccoli at. Vrat, moet ik zeggen, ik heb hem nog nooit zo goed zien eten. Dus nu komt het babypakketje wel van pas!

 23. Altijd een genot om te bekijken deze site, maar nu nog mooier! Ik geniet van alle tips en recepten, hopelijk gaan mijn kindjes er ook zo goed van eten! Met de dreumes set zal dat wel lukken.

 24. Wat een leuke site! ik heb je al geliked op facebook en blijf je zeker volgen,Grappig genoeg werd ik van de week net getipt over greenjump! Ik ding graag mee voor het dreumessetje.
  (leuk ook ik herkende je naam want heb ooit wat bij je gekocht via marktplaats en kom je sindsdien regelmatig “tegen” op internet ;-) dezelfde interesses blijkbaar ,leuk!!!

 25. Wat een leuke actie! Onlangs heb ik bij Greenjump de Catch Bowl en bijbehorend bestek besteld en andere goeie spullen. Het dreumes pakket is een prima aanvulling op de green collectie =)

 26. Via Greenjump ontdek ik net deze website.
  Leuke, interessante website die zelfs op mijn telefoon lekker werkt :)
  Ik wil graag meedoen voor het dreumes setje voor ons lieve Rapleyende meisje van 14 maanden.

 27. Hey dit is een fijne ontdekking! Ik ben helemaal nieuw en zal nog vaak terugkomen dat weet ik nu al. ik zit niet op facebook en twitter dus dat wordt het niet. Ik hoop stiekem toch op het dreumessetje. Tot gauw weer!

 28. ik ga voor het blauwe dreumes eetsetje…ik heb wel genoeg omgevallen borden gezien en etensresten uit haar en boekenkasten gepulkt, pfff wat kan een kind smeren… ;-) Ik ben toe aan een beetje stijl….
  Heel vaak wordt ’s avonds het bord ook al na 5 minuten onaangeroerd aan mij teruggegeven….hij proeft nog niet eens…. straks hopelijk in elk geval een mooi bord…

 29. Leuke site! Ik kom hier via greenjump, ga je gelijk even liken. Ik wil graag meedoen voor het dreumessetje.

 30. Leuke actie! Ik ga je meteen liken op facebook. Ik doe graag mee voor de dreumesset. Ik was al weg van greenjump, maar je andere site ga ik zo snel bekijken.

 31. De site is nog helemaal nieuw voor mij maar ben altijd erg benieuwd naar weetjes, verhalen en tips! Als ik win zou ik het dreumessetje kiezen!

 32. Mooie frisse site! Complimenten!!

 33. wauw wat een superactie.
  Het dreumessetje vind ik helemaal te gek en mijn dochtertje zou er graag uit eten.

 34. Ik kende deze site nog niet, wij zijn groot fan van Greenjump en zag de actie net op FB. Wij dingen graag mee voor de dreumesset en komen zeker vaker een kijkje nemen op deze site!

 35. Hoi hoi, wat een super leuke actie! Ben echt ontzettend blij dat steeds meer mensen inzien hoe goed gezond eten is voor babys kinderen en natuurlijk ook volwassenen ;-) mijn dochter weet niet anders dan dat er zo goed als geen plastic in ons huis te vinden is en vandaar dat ik het dreumes setje graag voor haar wil winnen omdat keramiek gewoon stuk kan. Ga zo door met de site!

 36. supergaaf dat dreumesserviesje.

 37. Heb zowel de winactie als de gehele website zojuist ge-liked op Facebook. Wat een supersite! Met mijn dochtertje van 7,5 maand zijn we volop aan het experimenteren met de eerste bijvoeding, dan is het erg handig alle tips&trucs te lezen hier! Wij zouden erg blij zijn met het baby-setje.
  Succes en groetjes!

 38. Oh gaaf zeg, ik zou heeeeel graag het peutersetje winnen. Maar er is hier ook een baby, dus mochten de dreumessetjes op zijn dan zijn we hier ook erg blij met een babysetje

 39. Het peutersetje lijkt me erg leuk! Ik heb je pagina ‘geliked’ en ga gelijk ff verder rondkijken op je website!

 40. Heleen van der Sar

  Ik vind het dreumessetje erg leuk om te winnen ;-) Ik heb de actie gedeeld op FB en ben al fan van je pagina ;-)

 41. Voor mijn eetgrage E. doe ik ik heel graag mee voor het peutersetje! FBfan was ik al :-)

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven