Verjaardagshapjes voor C.

verjaardagstaart_C

Vandaag vierden we de verjaardag van babydreumes C. Ik had gistermiddag vrij genomen om wat hapjes voor te bereiden. We hadden mini wortelkaasmuffins, tzatziki, cannellinibonendip, artisjoktapenade, lekkere kaasjes en tropische bowl met mango. C. zelf vond de mango in de bowl wel erg lekker en ook de tzatziki met een stukje brood vond hij zeer de moeite. En natuurlijk de kaasjes. Want ook deze heer is een kaasmonster, net als zijn broer.

De verjaardagstaart heb ik niet zelf gemaakt. Een vriendin maakte ‘m voor me en in ruil doe ik een fotosessie met haar (nu nog) baby.
De taart op de foto bestaat uit twee lagen: de onderste laag is een carrotcake en de bovenste laag is een suikerarme taart voor baby’s en dreumesen. Misschien wil Mariëlle haar recept in een reactie hieronder delen? Hij bestond in elk geval uit bananencake en een laagje mangomoes. De marsepeinlaag hebben we er voor de allerkleinsten afgehaald.
De taart was versierd met de konijntjes van zijn geboortekaartje en de boom die de muur van zijn kamer siert.

Een van de cadeautjes die hij heeft gekregen, is een pizzaset, gemaakt van plastic uit gerecylcede melkflessen. Leuk! Ik denk dat peuter T. voorlopig nog even voor zal moeten doen hoe je een pizza maakt, maar daar heeft hij vast geen moeite mee.

pizzaset

A_C_april2013

1 reactie

  1. Gefeliciteerd met je zoon!

    İk vind het altijd leuk om te lezen, je geeft me inspiratie, dank daar voor!

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven