Wie schrijft hier & contact

Annemieke & C. Annemieke_Sabijnseheuvels

Annemieke, uit ’81 en moeder van twee lentekinderen.

Ik ben ook beschikbaar als freelancer voor artikelen/columns over eten met of koken voor hele jonge kinderen (al dan niet in combinatie met het moederschap). Mail naar info @ annemieke.net voor meer info. (of annemieke2001 @ hotmail.com, mijn mailbox geeft tijdelijk een bounce aan sommige mailers (8/12/13))

Verder ben ik nog culiredacteur van Vegatopia.com en schrijf ik voor mijn eigen kookblog RozeMarijn. Bekijk hier mijn portfolio.

Ook te volgen op Twitter: @RozeMarijn_eet

Recepten en foto’s zijn mijn creatief eigendom en mogen niet worden overgenomen zonder toestemming.

7 reacties

 1. Hoi Annemieke,

  Zijn je zoons ook vegetarier? En waarom, willen ze dat zelf of omdat ze niet beter weten?

  Groetjes Kyara

 2. Ha, je hebt via mijn andere site gezien dat ik veggie ben, denk ik?

  Mijn oudste is 3 en jongste 3 maanden. Die jongste eet sowieso nog niet, maar we voeden ze op zonder vlees en vis. Mijn oudste is niet anders gewend en weet ook dat andere mensen wel vlees/vis of alleen vis eten.

 3. Ja, ik volg je andere blog al een tijdje :).
  Maar wat ik me dan afvraag, vraagt hij zelf om vlees te proberen? Want hij ziet het wel bij vriendjes thuis neem ik aan.

  (Niet dat ik het slecht vind om kinderen vegetarisch op te voeden, ik vraag me gewoon af hoe dat allemaal in zijn werk gaat ;) ).

 4. Het enige vriendje waar hij wel eens komt is toevallig ook vegetariër. Mijn familie grotendeels ook. Hij vraagt niet om vlees eigenlijk. Hij weet dat vlees van dieren komt. Maar eigenlijk komt hij er niet zo vaak mee in aanraking en hij is er ook niet nieuwsgierig naar, lijkt het.

 5. hi, wat ik niet terug vind is wat jouw achtergrond is, ben je kinderdietiste?

 6. Lotte Vierbergen

  Wij hebben ook een kleine, nu 17 maanden. Bij 13 maanden wilde hij zelf ook z’n diner eten. Dus wij gingen over naar stukjes, zo kon hij dat beter pakken. Na een week weigerde hij. Alleen pap, yoghurt, brood, fruit en koekjes wilde hij nog. Ik heb je hele website(s) uitgepluist en álles geprobeerd. Ik heb er niet moeilijk over gedaan dat hij s avonds niet at, maar we vonden het wel jammer… 1 maand geleden kwam ik op het idee om 1 maaltijd te maken en die elke avond aan te bieden. Na 3 avonden at hij ervan en na een week was z’n bord leeg zonder probleem. Weer begonnen met een nieuw recept en dat ook een week aangeboden. Duurde 2 dagen voordat hij z’n bord leeg at (wat overigens geen verplichting bij ons is hoor). Inmiddels bedenk ik iedere maandag 1 recept en dat eet hij dan 7 dagen. Langzamerhand moet dat natuurlijk wat sneller gaan. Onze kleine man heeft altijd heel veel baat gehad bij rust, structuur en regelmaat. Mijn conclusie is dat hij gewoon bang werd/was van elke dag ander avond eten, terwijl hij elke ochtend dezelfde pap krijgt, s middags dezelfde boterham, vaak hetzelfde fruit tussendoor. Ik hoop dat andere moeders hier wat aan hebben. En bedankt voor alle tips!

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven