Rauwkostwraps

Ik heb een eetzonde. Zo eentje waarvoor je eigenlijk liever niet uitkomt, omdat andere culibloggers je dan gaan pesten. En ik bedoel niet kinderbueno’s (nou, vooruit, die ook!), maar: wannabe-tortilla’s. Die platte pannekoeken die doen alsof ze maïstortilla’s zijn, maar er komt enkel tarwe aan te pas.

Toch vind ik het wel ’s leuk om ze te vullen met bijvoorbeeld rauwkost in de zomer. Neem wel min of meer neutraal smakende, niet die met een kartonnig bijsmaakje. Je kunt ze dan eventjes grillen met wat olijfolie voor een kleurtje. En vanwege een iets te lange ingrediëntenlijst, niet te vaak aan je dreumes geven, hoor. ;)

In had ze voor T. gevuld met: gebakken (verse) spinazie & kerstomaatjes & gele paprika met knoflook, een heel dun laagje tartare (kruidenkaas uit Frankrijk), avocado, komkommer, paar stukjes quorn en een enkele draai van de pepermolen.
Walnoten zijn er ook lekker in.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven