Pap met amandelmelk en wortelsap

IMG_1420
(nee, dit is niet mijn C., maar de dochter van lezer Selma)

C. is in de ochtend nog steeds niet zo’n broodliefhebber. Een beschuitje vindt hij wel lekker, want dat kraakt zo leuk. Ter afwisseling geven we ook pap. Ik moet er zelf niet aan denken trouwens, pap, maar onze baby smult ervan.

We hebben gebroken havermout en ook nog een pak rijstbloem (zat in de Baby Be Good doos). Heb je weleens aan rijstbloem geroken? Niet echt een lekkere lucht en die kleur is ook al wat grauw. Wortelsap erdoor dus! Die geeft een mooi oranje kleur en ook nog wat voedingsstoffen extra.

Meneer at nog meer lekkers vandaag: vanmiddag een poffertje met mangosaus en ’s avonds rijst met tomatensaus.

2 reacties

  1. Zou je een omschrijving willen plaatsen van de pap met gebroken havermout en wortelsap? Ik was toevallig van plan een pap met havermout te gaan proberen te maken.

    Verder leuk menu at jou ventje!

  2. Ha, nou eigenlijk heel simpel: gebroken havermout (had ik van de biokraam op de Leidse markt, maar misschien ook wel bij de Tuinen) koken in water. Af laten koelen en een scheutje wortelsap (bv. Zonnatura) en amandelmelk (AH of biowinkel) erbij.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven