Pannenkoeken met avocado en kaas

avocadopannenkoek

Wat? Een pannenkoekenrecept? Van dat typische kindervoer op deze site?! Ja, jullie lezen het goed. Pannenkoeken! Er was een tijd dat mijn man die gerust als avondeten maakte, maar na een anti-pannenkoek offensief van mijn kant doet hij dat niet meer. Voor de lunch bakt hij ze weleens of wanneer we onverwachts laat thuis zijn. Ik kon er nog net wat avocado tussen proppen voor de kleine heren.

Bak pannenkoeken zoals je ze gewend bent. Smelt er op het laatst een paar plakjes kaas op. Prak een avocado fijn, besmeer de pannenkoek ermee en rol ‘m op.

1 reactie

  1. Ik, volwassen, hou wel van een pannekoekenlunch en als avocadoliefhebber krijg ik hier gewoon trek van. Leuk idee!

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven