Over smaak valt niet…

Mijn peuter experimenteert zelf met smaakcombinaties. Zo had hij een bord met stukken meloen en vroeg er een plakje kaas bij. Hij rolde een stukje meloen in de plak kaas en duwde het vrolijk naar binnen. Mijn man en ik keken elkaar aan en wisten: we gaan niet zeggen dat het wellicht een maffe combinatie is. Dus vroeg ik “En? Is dat lekker?” Ja hoor, dat was het.

Enkele minuten later had hij een pistolet belegd met pindakaas, veggie salami en stukjes meloen. Ach ja, over smaakt valt niet te twisten. Je moet alleen even je gezicht in de plooi houden.

2 reacties

  1. Nou … kaas en fruit – meloen in dit geval – vind ik niet gek, hoor!

  2. zo weten wij er nog een paar, jouw vriend niet onbekend.
    pindakaas met hagelslag of kaas met jam op brood.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven