Oproep m.b.t. kindermenu’s

Waar denk je aan bij kindermenu’s? Inderdaad: keuze uit patatjes, een pannekoek en natuurlijk een bol mierzoete vanilleijs toe.

Dat kan anders, vinden mama Susan, ik en nog heel veel andere mensen. Daarom is Susan druk bezig aan een site om eetgelegenheden op te verzamelen die wel hun best doen om iets leuks voor kinderen neer te zetten. Want patat, dat kunnen we ook best thuis maken. De nieuwe generatie culikids wil meer. Of in elk geval hun ouders…

Ik draag aan dit initiatief bij wat ik kan (helaas minder dan ik zou willen, want vergevorderd zwanger en andere prioriteiten zoals een kinderkamer in orde maken enz.) en wil jullie bij deze oproepen om tips voor eetgelegenheden aan mij te mailen (info @ annemieke.net) en dan zorg ik dat ze bij Susan komen.

edit september 2012: Ik ben niet meer actief bij Smulpaapje, maar ben sympathisant.

3 reacties

  1. Bij deze een tip:
    Laat restaurants halve porties maken en dan met veel en herkenbare groenten. (zo eet die van mij het liefst) Maar geen zoete troep uit potjes..

  2. Op linkedin bestaat de groep: kindermenuutje met een parapluutje
    met hetzelfde doel!

  3. Wat supergoed. Wat mij betreft ergernis nummer 1 als het gaat om buiten de deur eten met kinderen. Patat, vieze Gore knakworst!/frikandel/kipnuggets. Géén groenten, géén keuze en al helemaal niet vegetarisch. Wanneer je om een alternatief vraagt krijg je vaal holle blikken en geirriteerde reacties Grote onderschatting van kindersmaak en in feite gewoon schandalig. Erzijn restaurants die het wel goed doen, maar die zijn zeldzaam.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven