Nieuw boek: Mag ik nog een hapje?

boekpresentatie_francesca

Op een prachtige zonnige middag in april bevond ik mij op de boekpresentatie van ‘Mag ik nog een hapje?’ van Francesca van Berk, die je ook wel kunt kennen van het blog Francesca Kookt!

April? Da’s alweer een tijdje terug, hoor ik je denken. Dat klopt, maar eerder kwam ik niet toe aan de boekbespreking. Dat zegt echter niks over hoe leuk ik het boek vind. ‘Mag ik nog een hapje?’ is namelijk een aanwinst voor alle ouders die hun kinderen een goede start willen geven qua eetopvoeding. Francesca’s schrijfstijl en recepten zijn zeer toegankelijk, no-nonsense en het boek is erg handig opgebouwd. Eerst schrijft Francesca uitgebreid over ‘van buik naar baby’ (met link naar deze website, waarvoor dank), daarna ‘van 1 jaar tot lekkerbek’ en dan volgen de recepthoofdstukken die, wat ik persoonlijk wel fijn vind, ook voldoende vegetarische recepten bevatten.
Zowel de receptfoto’s als de sfeerfoto’s zijn prettig om naar te kijken en het boek is fris en speels vormgegeven.

Samenvattend gezegd: ben je zwanger? Zet dit boek dan alvast op je wenslijst. Heb je een baby of dreumes? Ren dan naar de winkel. Of wacht nog heel even, want overmorgen volgt hier een winactie.
Maar eerst recenseer ik morgen een ander kookboek voor ouders: ‘Relax mama! in de keuken’.

Mag ik nog een hapje? – Francesca van Berk
Lev. | 2016
192 pagina’s paperback
ISBN: 9789400507258

magiknogeenhapje

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven