Marie-Louise over kindersnacks

De vaste lezers weten wel hoe ik over speciale kindersnacks denk. Samengevat: ik geef liever een appel dan een suikerrijke reep met enge gezichten erop. Toen ik zwanger van T. was at ik zelf overigens wel liga’s. Nog specifieker zelfs: fruitkicks. Mijn bloedsuikerspiegel kon elk moment kelderen en daarom liep ik er krampachtig -maar dankbaar- mee rond. Eenmaal bevallen, taalde ik er niet meer naar.

Onlangs riep ik op Twitter wat over kindersnacks en Marie-Louise Schipper, journalist van de Volkskrant zag er wel een leuk artikel in. En dus onderzocht ze welke verschillende soorten tussendoortjes voor kinderen er te koop zijn.

Het artikel kun je hier lezen.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven