Lezing: Culinaire opvoeding van peuters en kinderen

thijmepaprika2.jpgDSC_6119

Op 26 januari a.s. spreken Stefan Kleintjes en Marjolein de Vlaam over het culinair opvoeden van peuters en kinderen. Stefan kennende komen ook baby’s en dreumesen aan bod, dus gaan!

Zou de heer Kleintjes ter inspiratie ook nog even verwijzen naar deze fijne site?

Hoe wordt je kind een smulpaap? Hoe voorkom je dat je kind eten weigert of hoe los je dit ‘probleem’ alsnog op? Marjolein de Vlaam had in 2012 groot succes met haar boek Wereldeters, waarin ze verhalen gebruikt om kinderen die van het culinaire pad dreigden af te raken om te toveren in lekkerbekken. Op haar site, met lezingen en klinkende workshops zet ze haar queeste voort.
Stefan Kleintjes is kinderdiëtist en het brein achter het Kenniscentrum Borstvoeding, maar is ook specialist op het gebied van lekker en smakelijk eten voor baby’s en peuters. Zijn boek Eten met de kleintjes kwam dit jaar na ettelijke eerdere drukken uit in een compleet herziene uitgave. In een unieke duopresentatie behandelen De Vlaam en Kleintjes de culinaire opvoeding van verse mensjes, vanaf het eerste ‘echte’ eten tot en met de basisschoolleeftijd.

Deze lezing wordt georganiseerd door Onno Kleyn. Aanmelden kan hier.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven