Kerst met baby, dreumes en peuter aan tafel

Voor wie het leuk vindt om baby, dreumes, peuter en ouder te betrekken bij het kerstmenu en die niet aan een kindermenu (patat, pannekoeken, appelmoes, ieeeh) wil, heb ik goed nieuws:

Volwassen kerstmenu, ook voor mini’s

1 reactie

  1. Ik moet zeggen dat er bij ons met kerst gewoon met de pot mee gegeten wordt, ook door de mini’s (behalve natuurlijk eventuele hele kleintjes die net aan prakjes zitten, maar die hebben we nu niet) . Meestal doen ze soep en voorgerecht mee, dan liggen ze er wel af… Qua voedingwaarde maak ik me voor die ene dag niet zo druk.
    Ik zit er nu aan te denken het op zijn Engels te doen dit jaar, hier eten ze een lunch ipv diner. Wel zo leuk met kleintjes, we houden het toch rustig aangezien ik 37 weken zwanger ben dan… Wij vieren (en die ene extra bij mama) en schoonzusje slechts.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven