Broodbeleg: mangomoes

20130721-112415.jpg

Zo simpel kan het zijn: je gooit wat fruit onder de staafmixer, gaat los en voilá: broodbeleg! Mangomoes in dit geval. Handig als je fruit hebt dat net niet lekker rijp wil worden (mango’s hebben dus soms die neiging) of dat juist al net iets te zacht is om uit de hand te eten (denk: frambozen). Smaken mengen kan natuurlijk ook. En je kunt natuurlijk ook gewoon fruit nemen dat geen rare neigingen heeft.

Kijk hier voor meer broodbelegideeën.

1 reactie

  1. Té grappig! Ik kwam gisteren op precies hetzelfde idee omdat ik mijn dochtertje (8 maanden) wilde laten oefenen met brood eten (zo langzamerhand mag ze nu naar drie hoofdmaaltijden per dag toewerken).
    Op de creche hadden ze ook al een beetje brood geprobeerd, maar ze moest niets hebben van de structuur….Tót ik gisteren op het idee kwam om het mangohapje dat ik al klaar had staan voor de lunch op kleine fliebertjes bruin brood te smeren. En daar gingen ze hoor! Bij elkaar een halve boterham denk ik. Dit is dus een hele goede tip!

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven