Banaan-cacao-karnemelkshake

Soms kan een eenvoudige shake heerlijk zijn. Omdat ik dit even snel maakte, toen ik zag dat de bananen bijna zwart waren, heb ik de verhoudingen niet genoteerd. Maar als je één kleine banaan en één afgestreken eetlepel cacao per persoon neemt, zit je zo’n beetje wel goed. Pureer de banaan met karnemelk en de cacao in de blender tot een shake. Gebruik zoveel (volle) karnemelk tot je een shake hebt die je goed uit kunt schenken en dus niet te stijf of te slap is.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet vanaf welke leeftijd kinderen cacao mogen. Ik heb het zelf maar vanaf 1 jaar gegeven. Je kunt de cacao ook prima weglaten en bijvoorbeeld een snufje kaneel toevoegen voor kinderen vanaf 10 maanden.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven