Aubergine & tomaat pastaschotel

aubergine
kleine tomaatjes
paprika in reepjes
beetje knoflook
evt. een beetje ui
gedroogde of verse oregano
schelpjespasta
mozzarella

Gril een paar plakjes aubergine in de oven of de grilpan. Besprenkel ze met een emulsie van water en olie en een scheutje balsamico nadat ze uit de oven of van de grilpan komen.

Kook de pasta.

Snijd ook wat aubergine in kleine blokjes.
Bak de knoflook en eventueel wat ui in olijfolie. Voeg de blokjes aubergine toe en de gehalveerde tomaatjes en de oregano. Laat dit een tijdje pruttelen tot alles gaar en zacht is.

Meng de pasta met de saus en doe in een klein ovenschaaltje. Leg er de aubergine over, wat mozzarella en de reepjes paprika.
Zet even onder de gril.

Schep over op een bord of als je het leuk vind om in het schaaltje te laten zitten, laat het dan een heeeeele tijd afkoelen.

Laat een reactie achter

Het emailadres wordt niet zichtbaar op de site. Verplichte velden *

*

Scroll naar boven